bewaar
Wokschotel met bamboescheuten
Wokschotel met bamboescheuten
bewaar

Wokschotel met bamboescheuten

20 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

1 schaal

hamlappen

4 eetlepels

lichte sojasaus

2 teentjes

knoflook

300 g

peultjes

1 blikje

bamboescheuten in water

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaal

rijsttafelmix

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Hamlappen in stukjes snijden en met sojasaus in kom doen. Knoflook pellen, boven vlees uitpersen en goed mengen. Vlees 10 min. marineren. Peultjes schoonmaken. Bamboescheuten laten uitlekken. In wok olie verhitten en vlees met marinade 5 min. roerbakken. Peultjes en bamboescheuten toevoegen en 3 min. meebakken. Vleesschotel met rijst en rijsttafelmix serveren. Lekker met komkommersalade en ketjapdressing.