Tapas van olijven, zontomaten en kaas
Gasten? In tien minuten wordt het mediterraan genieten bij de borrel.
300 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
150 g
6
1 teen
3 el
145 g
½ tl
1 el
4 blaadjes
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 44-45 - 2004 week 44-45
Snijd de kaas in blokjes en de tomaat in stukjes. Pel de knoflook en pers uit boven de olijfolie. Schep de kaas, olijven, tomaat, knoflookolie, tijm en citroensap goed door elkaar.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. In kleine schaaltjes op blaadje sla en met cocktailprikkers serveren.
Tapas van olijven, zontomaten en kaas
Gasten? In tien minuten wordt het mediterraan genieten bij de borrel.

voorgerecht
4 personen
300 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kaas in blokjes en de tomaat in stukjes. Pel de knoflook en pers uit boven de olijfolie. Schep de kaas, olijven, tomaat, knoflookolie, tijm en citroensap goed door elkaar.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. In kleine schaaltjes op blaadje sla en met cocktailprikkers serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
150 g Zaanlander kaas extra pikant
6 zongedroogde tomaten op olie
1 teen knoflook
3 el traditionele olijfolie
145 g olijven met zongedroogde tomaten
½ tl verse tijm
1 el citroensap
4 blaadjes sla
Dit heb je nodig
cocktailprikkers




