Spies met olijven en rivierkreeftjes

Advertentie
Ingrediënten
- 4 takjes peterselie
- 3 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel yoghurt
- 3 teentjes knoflook
- 1 rode paprika
- 24 olijven met zongedroogde tomaten (pot a 290 g)
- 16 rivierkreeftjes (bakje a 100 g)
- 2 shoarmabroodjes
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Peterselie fijnknippen. Mayonaise, yoghurt en peterselie mengen. Knoflook pellen, boven mayonaise uitpersen en erdoor roeren. Met zout en peper op smaak brengen. Paprika schoonmaken en in 16 ruitjes snijden. Aan prikker achtereenvolgens olijf, paprika, rivierkreeft, olijf, rivierkreeft, paprika en olijf steken. Shoarmabroodjes in broodrooster roosteren en in puntjes snijden. Spiesjes met broodpuntjes en knoflookdip serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 225 kcal
- eiwit 9 g
- koolhydraten 14 g
- vet 14 g