bewaar
Ovenschoteltje met wildragout
Ovenschoteltje met wildragout
bewaar

Ovenschoteltje met wildragout

20 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

wilde en witte rijst

1 eetlepel

olijfolie

2 teentjes

knoflook

1

gele paprika

1 zak

peen julienne

2 blikken

wildragout culinair

2 eetlepels

cognac

250 ml

crème fraîche

Dit heb je nodig

  • eenpersoonsovenschaaltjes, ingevet

Aan de slag

Ovengrill voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing in pan of magnetron koken en laten droogstomen. Intussen in ruime koekenpan olie verhitten en knoflook 30 sec. bakken. Paprika en wortelreepjes toevoegen en 3 min. roerbakken. Wildragout en cognac erdoor roeren en geheel nog 2 min. verwarmen. Mengsel in ovenschaaltjes scheppen en crème fraîche met spatel over bovenkant uitstrijken. Schaaltjes op rooster 10 cm onder ovengrill schuiven en crème-fraîchelaag in 2-3 min. lichtbruin laten kleuren. Serveren met rijst.