bewaar
Gemengde rijst met garnalen-dillesaus
Gemengde rijst met garnalen-dillesaus
bewaar

Gemengde rijst met garnalen-dillesaus

15 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

2 personen

½ pak

wilde en witte rijst

1 zak

broccoliroosjes

1

sjalot

100 ml

droge witte wijn

125 ml

crème fraîche

2 bakjes

cocktailgarnalen

½ zakje

verse dille

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. In andere pan broccoliroosjes in ruim water met zout in 5 min. beetgaar koken. In steelpan sjalot en witte wijn aan de kook brengen en op hoog vuur tot helft inkoken. Crème fraîche toevoegen en op laag vuur al roerende 2 min. verwarmen, tot gladde saus ontstaat. Garnalen erdoor roeren en 1 min. zachtjes meewarmen. Pan van vuur nemen en dille erboven strooien. Saus op smaak brengen met zout en peper. Rijst met garnalen in dillesaus en broccoliroosjes serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemengde rijst met garnalen-dillesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig