bewaar
Gemengde rijst met garnalen-dillesaus
Gemengde rijst met garnalen-dillesaus
bewaar

Gemengde rijst met garnalen-dillesaus

15 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

½ pak

wilde en witte rijst

1 zak

broccoliroosjes

1

sjalot

100 ml

droge witte wijn

125 ml

crème fraîche

2 bakjes

cocktailgarnalen

½ zakje

verse dille

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. In andere pan broccoliroosjes in ruim water met zout in 5 min. beetgaar koken. In steelpan sjalot en witte wijn aan de kook brengen en op hoog vuur tot helft inkoken. Crème fraîche toevoegen en op laag vuur al roerende 2 min. verwarmen, tot gladde saus ontstaat. Garnalen erdoor roeren en 1 min. zachtjes meewarmen. Pan van vuur nemen en dille erboven strooien. Saus op smaak brengen met zout en peper. Rijst met garnalen in dillesaus en broccoliroosjes serveren.