bewaar
Kip met fruitchutney
Kip met fruitchutney
bewaar

Kip met fruitchutney

30 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

wilde en witte rijst

2

uien

1 schaaltje

kipfilethaasjes

25 g

boter of margarine

1 bakje

kastanjechampignons

1 pot

tropical fruitchutney

½

kippenbouillontablet

1 bekertje

crème fraîche

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Kip bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kip in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Kip uit pan nemen en in achtergebleven boter ui fruiten. Champignons schoonvegen, grote halveren, door ui scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Kip, chutney, 150 ml water en bouillontablet door uimengsel scheppen en geheel afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Laatste minuut crème fraîche erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst.