bewaar
Pesto crostini
Pesto crostini
bewaar

Pesto crostini

15 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8 sneetjes

bruin casinobrood

1 teen

knoflook

4 el

olijfolie

6 el

pesto rosso

1 zak

rucola

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 225 °C. Ontkorst het brood. Pers de knoflook en meng met de olie. Besmeer het brood met de knoflookolie. Snijd elke snee in 4 lange repen. Rooster de repen brood 5 min. in de oven. Besmeer het brood daarna met de pesto. Scheur de rucola in stukjes en leg op de crostini. Verdeel de crostini over 4 borden, serveer warm.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pesto crostini

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig