bewaar
Varkensvlees met roergebakken kool, appel en gele rijst
Varkensvlees met roergebakken kool, appel en gele rijst
bewaar

Varkensvlees met roergebakken kool, appel en gele rijst

15 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

gele rijst

50 g

gerookte spekblokjes

2 teentjes

knoflook

2 schaaltjes

gemarineerde varkensfiletlapjes à la minute

2 eetlepels

zonnebloemolie

2 zakken

panklare witte kool

2

friszure appels

½ zakje

bieslook

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In droge wok spekblokjes uitbakken. Knoflook 1 min. in spekvet meebakken. In droge koekenpan filetlapjes met marinade 2 min. bakken; halverwege draaien. Olie en kool aan mengsel in wok toevoegen en op hoog vuur 2 min. roerbakken. Appel 1 min. meebakken. Bieslook door rijst roeren. Rijst, kool en filetlapjes over borden verdelen.