bewaar
Kip met mosterd, pofaardappels en witlofsalade
Kip met mosterd, pofaardappels en witlofsalade
bewaar

Kip met mosterd, pofaardappels en witlofsalade

20 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

2 schaaltjes

kipfilethaasjes

3 eetlepels

scherpe mosterd

2 schaaltjes

pofaardappels met yoghurtsaus

½ struik

bleekselderij

25 g

boter

1 zak

witlof

2

appels

1 cup

honing-mosterddressing

Aan de slag

In kom kip omscheppen met mosterd, zout en peper. Aardappels volgens gebruiksaanwijzing in magnetron bereiden. Bleekselderij wassen en in plakjes snijden, groen fijnsnijden. In koekenpan boter verhitten en kip in 4 min. per kant gaarbakken. In schaal witlof, appel en bleekselderij omscheppen met dressing. Aardappels opensnijden en yoghurtsaus erin scheppen. Kipfilethaasjes en aardappels over vier borden verdelen, salade apart op tafel zetten.