Kip met mosterd, pofaardappels en witlofsalade
630 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 schaaltjes
3 eetlepels
2 schaaltjes
½ struik
25 g
1 zak
2
1 cup
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 nr. 11 - Iedereen kan koken
In kom kip omscheppen met mosterd, zout en peper. Aardappels volgens gebruiksaanwijzing in magnetron bereiden. Bleekselderij wassen en in plakjes snijden, groen fijnsnijden. In koekenpan boter verhitten en kip in 4 min. per kant gaarbakken. In schaal witlof, appel en bleekselderij omscheppen met dressing. Aardappels opensnijden en yoghurtsaus erin scheppen. Kipfilethaasjes en aardappels over vier borden verdelen, salade apart op tafel zetten.
Kip met mosterd, pofaardappels en witlofsalade

hoofdgerecht
4 personen
630 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In kom kip omscheppen met mosterd, zout en peper. Aardappels volgens gebruiksaanwijzing in magnetron bereiden. Bleekselderij wassen en in plakjes snijden, groen fijnsnijden. In koekenpan boter verhitten en kip in 4 min. per kant gaarbakken. In schaal witlof, appel en bleekselderij omscheppen met dressing. Aardappels opensnijden en yoghurtsaus erin scheppen. Kipfilethaasjes en aardappels over vier borden verdelen, salade apart op tafel zetten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 schaaltjes kipfilethaasjes
3 eetlepels scherpe mosterd
2 schaaltjes pofaardappels met yoghurtsaus
½ struik bleekselderij
25 g boter
1 zak witlof
2 appels
1 cup honing-mosterddressing




