Currypita's met kalkoenfilet

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pakje tikka massala currypasta (80 g)
- 60 ml yoghurt
- 1 schaaltje kalkoenfilet (ca. 400 g)
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 1 zak panklare prei (300 g)
- 1 pak shoarmabroodjes (8 stuks)
- 4 trostomaten
- 4 eetlepels sladressing naturel
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Currypasta en helft van yoghurt mengen. Kalkoenfilet in blokjes snijden en door yoghurtmengsel scheppen. Kalkoenmengsel 15 min. in koelkast laten marineren. In braadpan olie verhitten en kalkoen 1 min. bakken. Prei toevoegen en 2 min. bakken. 200 ml water toevoegen en 10 min. laten sudderen. Broodjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomaten in plakjes snijden en met dressing mengen. Rest van yoghurt door kalkoenmengsel roeren. Broodjes met kalkoenmengsel vullen en met tomatensalade serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 550 kcal
- eiwit 35 g
- koolhydraten 56 g
- vet 20 g