bewaar
Currypita's met kalkoenfilet
Currypita's met kalkoenfilet
bewaar

Currypita's met kalkoenfilet

30 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pakje

tikka massala currypasta

60 ml

yoghurt

1 schaaltje

kalkoenfilet

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

panklare prei

1 pak

shoarmabroodjes

4

trostomaten

4 eetlepels

sladressing naturel

Aan de slag

Currypasta en helft van yoghurt mengen. Kalkoenfilet in blokjes snijden en door yoghurtmengsel scheppen. Kalkoenmengsel 15 min. in koelkast laten marineren. In braadpan olie verhitten en kalkoen 1 min. bakken. Prei toevoegen en 2 min. bakken. 200 ml water toevoegen en 10 min. laten sudderen. Broodjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomaten in plakjes snijden en met dressing mengen. Rest van yoghurt door kalkoenmengsel roeren. Broodjes met kalkoenmengsel vullen en met tomatensalade serveren.