bewaar
Lekkerbekjes met kappertjessaus
Lekkerbekjes met kappertjessaus
bewaar

Lekkerbekjes met kappertjessaus

15 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

broccoli

1 duopak

krieltjes

½ zakje

verse peterselie

8 eetlepels

volle yoghurt

2 eetlepels

mayonaise

4 eetlepels

kappertjes

2 schaaltjes

lekkerbekjes

Aan de slag

Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in stukjes snijden. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. Krieltjes in 3-4 min. gaarkoken. Peterselie fijnknippen. Yoghurt, mayonaise en kappertjes (uitgelekt) mengen en met zout en peper op smaak brengen. In droge koekenpan lekkerbekjes in 3 min. verwarmen. Peterselie door krieltjes schudden. Lekkerbekjes met kappertjessaus, peterseliekrieltjes en broccoli serveren.