Kibbeling met kappertjessaus

hoofdgerecht
4 personen
3
6
Advertentie
Ingrediënten
- 2 bakjes wortelrauwkost (a 150 g)
- 4 eetlepels sladressing yoghurt
- ½ zakje verse peterselie (a 30 g)
- 8 eetlepels mayonaise
- 3 eetlepels kappertjes (potje)
- 1 zak Vlaamse frites (diepvries 750 g)
- 2 schaaltjes (Italiaanse) kibbeling (a ca. 225 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Frituurvet verhitten tot 180 °C. Wortelrauwkost mengen met dressing. Peterselie fijn knippen. Mayonaise mengen met kappertjes en peterselie. Op smaak brengen met peper en zout. In frituurpan volgens gebruiksaanwijzing frieten bakken. Kibbeling verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kibbeling serveren met saus, friet en rauwkost.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 1.000 kcal
- eiwit 34 g
- koolhydraten 70 g
- vet 65 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 52-01