Fri­tes met var­kens­haas in een jas­je

(46) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 46

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • frituurpan

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Filo bladerdeeg volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Spreid 4 vellen filodeeg uit op het aanrecht en bestrijk ze dun met olie. De andere 4 vellen hier op leggen. Elk stukje varkenshaas in filodeegpakje wikkelen. Naad vastdrukken en pakketje rondom met olie insmeren. Pakketjes met naad naar beneden op ingevette bakplaat leggen. Pakketjes in midden van oven in 20 min. gaar en knapperig bakken. Worteltjes en peultjes in 14 min. beetgaar koken. Frituurvet verhitten. Peterselie fijnhakken en met mayonaise en yoghurt mengen. Teentjes knoflook boven mayonaise uitpersen en met zout en peper op smaak brengen. Frites in 3 min. goudbruin bakken. Met mayonaise, groenten en vleespakketjes serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 970 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 89 g
  • vet 56 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.