bewaar
Varkenshaas gevuld met tomatentapenade
Varkenshaas gevuld met tomatentapenade
bewaar

Varkenshaas gevuld met tomatentapenade

25 min. bereiden
50waarderingen

Ingrediënten

2 schaaltjes

varkenshaas

½ bakje

tapenade van gedroogde tomaatjes

4 eetlepels

boter of margarine

600 g

sperziebonen

750 g

Belgische frites

olie om te frituren

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

Varkenshaas aan bovenzijde diep insnijden, vullen met tomatentapenade en vastzetten met cocktailprikker. In koekenpan boter verhitten en varkenshaasjes in ca. 15 à 20 minuten gaar en bruin bakken. Sperziebonen schoonmaken en in ca. 6 minuten beetgaar koken. Frites frituren volgens gebruiksaanwijzing. Varkenshaas uit pan nemen en in plakjes snijden. Varkenshaas serveren met sperziebonen en frites.