Biefstuk met gedroogde tomatentapenade

885 kcal

20 min. bereiden

3.8/5

(10)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • frituurpan

  • staafmixer of keukenmachine


2005 week 12-13 - 2005 week 12-13

Aan de slag

  1. Knoflook pellen. Tomaten laten uitlekken, olie bewaren. Tomaten samen met 3 el tomatenolie, knoflook en basilicum in keukenmachine of met staafmixer tot tapenade pureren. Eventueel wat meer olie toevoegen om geheel smeuïg te maken. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en steel in dunne plakken snijden. Broccoliroosjes en steel in 5 min. beetgaar koken. Frites in frituurpan volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Biefstuk met 2 el olie insmeren (van potje gedroogde tomaten). Biefstuk in grillpan of koekenpan met antiaanbaklaag in 4 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Halverwege keren. Biefstuk met zout en peper bestrooien. Met tomatentapenade, frites en broccoli serveren.

Wat vond je van dit recept?

Biefstuk met gedroogde tomatentapenade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig