bewaar
Lekkerbekjes met mosterdsaus
Lekkerbekjes met mosterdsaus
bewaar

Lekkerbekjes met mosterdsaus

25 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

vastkokende aardappels

½ pot

volle kwark

2 eetlepels

mayonaise

4 eetlepels

Dijonmosterd

½ zakje

verse peterselie

2

zachtzure appels

1 schaal

gekookte bietjes

2 schaaltjes

lekkerbekjes

Aan de slag

Aardappels onder stromend water schoonborstelen, halveren en in ca. 20 minuten gaar koken. Kwark mengen met mayonaise en mosterd. Peterselie fijn knippen en door kwark scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en appel in stukjes snijden. Bietjes schillen en in plakken snijden. In magnetron bietjes met appel ca. 2 minuten afgedekt verhitten op hoogste stand (700 watt). In droge koekenpan lekkerbekjes in ca. 3 minuten verwarmen. Lekkerbekjes serveren met gekookte aardappels in schil, mosterdsaus en bietjes.