Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree

425 kcal

25 min. bereiden

3.3/5

(55)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • staafmixer of keukenmachine


2009 week 02-03 - 2009 week 02-03

Aan de slag

  1. Lekkerbekjes laten ontdooien. Knolselderij schillen en in blokjes van 2 x 2 cm snijden. Met aardappelen in gezouten water in 20 min. gaarkoken. Afgieten en met melk tot puree stampen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen wortels beetgaar koken en afgieten. Grof door puree stampen. Bieslook en kappertjes in keukenmachine of met staafmixer met fritessaus malen. Lekkerbekjes snel in wat olie knapperig bakken en in stukken snijden. Wortel-knolselderijstamppot op borden scheppen. Vis erbij leggen, saus erbij scheppen.

Wat vond je van dit recept?

Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig