bewaar
Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree
Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree
bewaar

Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree

25 min. bereiden
53waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

lekkerbekjes

1

knolselderij

1 zak

kruimige aardappelen

75 ml

halfvolle melk

1 zak

geschrapte worteltjes

½ bakje

verse bieslook

1 el

kappertjes

125 ml

fritessaus

3 el

plantaardige olie

Dit heb je nodig

  • staafmixer of keukenmachine

Aan de slag

Lekkerbekjes laten ontdooien. Knolselderij schillen en in blokjes van 2 x 2 cm snijden. Met aardappelen in gezouten water in 20 min. gaarkoken. Afgieten en met melk tot puree stampen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen wortels beetgaar koken en afgieten. Grof door puree stampen. Bieslook en kappertjes in keukenmachine of met staafmixer met fritessaus malen. Lekkerbekjes snel in wat olie knapperig bakken en in stukken snijden. Wortel-knolselderijstamppot op borden scheppen. Vis erbij leggen, saus erbij scheppen.