bewaar
Rijst met roodbaars en groene pepers
Rijst met roodbaars en groene pepers
bewaar

Rijst met roodbaars en groene pepers

25 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

3

sjalotten

½ pot

groene pepers mild

2 schaaltjes

roodbaarsfilet

1 eetlepel

bloem

4 eetlepels

boter

200 ml

witte wijn

1 pakje

room culinair

1 pak

tuinerwten fijn

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Sjalotten pellen en snipperen. Steeltjes van pepers snijden en pepers in fijne ringetjes snijden. Roodbaars in reepjes snijden en bestrooien met zout en bloem. In braadpan boter verhitten. Sjalot 1 min. bakken. Visreepjes toevoegen en 2 min. bakken. Pepers, wijn en room toevoegen en onder voortdurende roeren zachtjes verwarmen. Intussen tuinerwten in bodempje water 3 min. koken. Vissaus op smaak brengen met zout. Rijst serveren met tuinerwten en vissaus.