Ingrediënten
4 personen
2
uien
2 eetlepels
boter of margarine
1 zak
Hollandse roerbakgroenten
100 ml
droge witte wijn
1 pakje
crème fraîche
1 eetlepel
gedroogde Provençaalse kruiden
2 schaaltjes
roodbaarsfilet
1
bruin stokbrood
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten en ui met roerbakmix ca. 3 minuten bakken. Wijn, crème fraîche en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten koken. Vis in stukjes snijden, aan stoofpotje toevoegen en vis in ca. 3 minuten zachtjes gaar laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Stokbrood in plakjes snijden. Stoofpotje serveren in diepe borden met stokbrood.
Stoofpotje met roodbaars

hoofdgerecht
null personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten en ui met roerbakmix ca. 3 minuten bakken. Wijn, crème fraîche en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten koken. Vis in stukjes snijden, aan stoofpotje toevoegen en vis in ca. 3 minuten zachtjes gaar laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Stokbrood in plakjes snijden. Stoofpotje serveren in diepe borden met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 uien
2 eetlepels boter of margarine
1 zak Hollandse roerbakgroenten
100 ml droge witte wijn
1 pakje crème fraîche
1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden
2 schaaltjes roodbaarsfilet
1 bruin stokbrood