bewaar
Stoofpotje met roodbaars
Stoofpotje met roodbaars
bewaar

Stoofpotje met roodbaars

20 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2 eetlepels

boter of margarine

1 zak

Hollandse roerbakgroenten

100 ml

droge witte wijn

1 pakje

crème fraîche

1 eetlepel

gedroogde Provençaalse kruiden

2 schaaltjes

roodbaarsfilet

1

bruin stokbrood

Aan de slag

1

Uien pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten en ui met roerbakmix ca. 3 minuten bakken. Wijn, crème fraîche en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten koken. Vis in stukjes snijden, aan stoofpotje toevoegen en vis in ca. 3 minuten zachtjes gaar laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Stokbrood in plakjes snijden. Stoofpotje serveren in diepe borden met stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stoofpotje met roodbaars

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig