bewaar
Stoofpotje met roodbaars
Stoofpotje met roodbaars
bewaar

Stoofpotje met roodbaars

20 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

2

uien

2 eetlepels

boter of margarine

1 zak

Hollandse roerbakgroenten

100 ml

droge witte wijn

1 pakje

crème fraîche

1 eetlepel

gedroogde Provençaalse kruiden

2 schaaltjes

roodbaarsfilet

1

bruin stokbrood

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten en ui met roerbakmix ca. 3 minuten bakken. Wijn, crème fraîche en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten koken. Vis in stukjes snijden, aan stoofpotje toevoegen en vis in ca. 3 minuten zachtjes gaar laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Stokbrood in plakjes snijden. Stoofpotje serveren in diepe borden met stokbrood.