Frituurolie verhitten tot 175 °C. Citroen schoonboenen en in plakjes snijden. Sla over vier borden verdelen. Dressing goed schudden en over sla sprenkelen. Knoflooksaus in vier kleine bakjes doen. Intussen inktvis 2 min. frituren, laten uitlekken op keukenpapier en op sla scheppen. Garneren met partjes citroen en serveren met bakjes knoflooksaus.
Gerelateerde recepten
Inktvis met friséesla en limoendressing

voorgerecht
4 personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Frituurolie verhitten tot 175 °C. Citroen schoonboenen en in plakjes snijden. Sla over vier borden verdelen. Dressing goed schudden en over sla sprenkelen. Knoflooksaus in vier kleine bakjes doen. Intussen inktvis 2 min. frituren, laten uitlekken op keukenpapier en op sla scheppen. Garneren met partjes citroen en serveren met bakjes knoflooksaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 citroen
1 zak ijsbergsla met frisée
8 eetlepels vinaigrette limoen
½ pot knoflooksaus
300 g inktvisringen
Dit heb je nodig
frituurpan