bewaar
Vissalade met zoute croutonrepen
Vissalade met zoute croutonrepen
bewaar

Vissalade met zoute croutonrepen

20 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6 sneden

bruin casinobrood

9 eetlepels

olijfolie

1 theelepel

molenzout

1 blik

reuzen witte bonen

6

tomaten

1 zak

ijsbergsla met frisée

2 bakjes

fruits de mer

2 eetlepels

witte balsamicoazijn

Aan de slag

Grill op hoogste stand voorverwarmen. Korsten van brood snijden en brood in repen snijden. Van olijfolie 4 el mengen met molenzout. Broodrepen op bakplaat leggen, met zoute olijfolie besprenkelen en in ca. 5 min. goudbruin roosteren. Bonen laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Sla, tomaten, bonen, en fruits de mer door elkaar scheppen en over 4 borden verdelen. Dressing roeren van rest van olijfolie met azijn, zout en peper. Salade serveren met broodrepen.