bewaar
Vissalade met zoute croutonrepen
Vissalade met zoute croutonrepen
bewaar

Vissalade met zoute croutonrepen

20 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6 sneden

bruin casinobrood

9 eetlepels

olijfolie

1 theelepel

molenzout

1 blik

reuzen witte bonen

6

tomaten

1 zak

ijsbergsla met frisée

2 bakjes

fruits de mer

2 eetlepels

witte balsamicoazijn

Aan de slag

1

Grill op hoogste stand voorverwarmen. Korsten van brood snijden en brood in repen snijden. Van olijfolie 4 el mengen met molenzout. Broodrepen op bakplaat leggen, met zoute olijfolie besprenkelen en in ca. 5 min. goudbruin roosteren. Bonen laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Sla, tomaten, bonen, en fruits de mer door elkaar scheppen en over 4 borden verdelen. Dressing roeren van rest van olijfolie met azijn, zout en peper. Salade serveren met broodrepen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vissalade met zoute croutonrepen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig