Haringsalade met mosterddressing

hollands
hoofdgerecht
4 personen
2
3
Advertentie
Ingrediënten
- 1 bakje cherrytomaten (250 g)
- 1 komkommer
- 1 gele paprika
- 3 eetlepels zilveruitjes zoetzuur
- 2 potten haring in mosterddressing (a 210 g)
- ½ kropsla
- 1 stokbrood
- 1 kuipje kruidenboter (100 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tomaatjes wassen en in vieren snijden. Komkommer wassen en uiteinden eraf snijden. Komkommer in blokjes snijden. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Groenten, uitjes en haring door elkaar scheppen. Sla in stukken scheuren en wassen. Sla over vier borden verdelen. Salade erop scheppen en serveren met brood en kruidenboter.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 705 kcal
- eiwit 19 g
- koolhydraten 59 g
- vet 44 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 26-27