Pasta-haringsalade

Advertentie
Ingrediënten
- 300 g farfalle (strikjespasta)
- 1 ui
- 1 appel
- 1 blik doperwtjes extra fijn (400 g)
- 1 blik maïskorrels (300 g)
- 2 potten haring in tomaten-madeirasaus (a 310 g)
- 1 zak gemengde sla extra (200 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in blokjes snijden. Doperwten en maïs laten uitlekken. Pasta overdoen in vergiet en met koud water afspoelen. Goed laten uitlekken. Pasta, ui, appel, doperwten, maïs en haring met saus voorzichtig door elkaar scheppen. Salade op smaak brengen met zout en peper. Sla over vier borden verdelen. Haringsalade erop scheppen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 720 kcal
- eiwit 31 g
- koolhydraten 80 g
-
vet 28 g
waarvan verzadigd 0 g