Stevige aardappelsalade
550 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
6
2 eetlepels
1
½
½
1 bak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 20-21 - 2001 week 20-21
Ui pellen en snipperen. Augurken en zilveruitjes fijnsnijden. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Komkommer schillen en in blokjes snijden. Cervelaat in blokjes snijden. In grote schaal aardappelsalade, groenten en cervelaat mengen. Lekker met stokbrood.
Stevige aardappelsalade

hoofdgerecht
4 personen
550 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. Augurken en zilveruitjes fijnsnijden. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Komkommer schillen en in blokjes snijden. Cervelaat in blokjes snijden. In grote schaal aardappelsalade, groenten en cervelaat mengen. Lekker met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ui
6 augurken zoetzuur
2 eetlepels zilveruitjes
1 rode paprika
½ komkommer
½ cervelaatworst
1 bak aardappelsalade




