bewaar
Oudejaarssalade
Oudejaarssalade
bewaar

Oudejaarssalade

25 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

voorgebakken Franse stokbroden

1 zak

gemengde friséesla

2 bakken

Twentsche aardappelsalade

2 grote

augurken

½

rode paprika

1

Gelderse rookworst

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Stokbroden in ca. 9 minuten afbakken. Sla op grote ronde schaal leggen. Salade erop scheppen en plat drukken zodat platte ronde vorm ontstaat. Augurken in plakjes snijden en rond salade leggen. Uit paprika 2 wijzers van klok snijden: 1 lang en 1 kort reepje (rest wordt niet gebruikt). Rookworst (niet verwarmen) in 12 plakjes snijden. Aan rand van salade worstplakjes neerleggen zoals cijfers van de klok. In midden van salade plakje augurk leggen en hierop wijzers van paprika leggen. Serveren met stokbrood.