bewaar
Rucolasalade met zalm uit de oven
Rucolasalade met zalm uit de oven
bewaar

Rucolasalade met zalm uit de oven

10 min. bereiden
15 min. wachten
91waarderingen

Ingrediënten

1

vleestomaat

2 schaaltjes

zalmfilet

½ kuipje

kruidenboter

1 bakje

cherrytomaten

2 zakjes

rucola slamelange

1 cup

verse honing-mosterddressing

1

stokbrood

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

Oven op 200 ºC voorverwarmen. Tomaat wassen en in 4 dikke plakken snijden. Zalm in 4 gelijke stukken verdelen, met zout en peper bestrooien en in ovenschaal leggen. Tomaat en kruidenboter over zalm verdelen. Zalm in midden van oven in ca. 15 min. gaar laten worden. Cherrytomaatjes wassen en halveren. Sla, tomaten en dressing door elkaar scheppen. Zalm met sla en stokbrood serveren.