bewaar
Pastasalade met zeefruit
Pastasalade met zeefruit
bewaar

Pastasalade met zeefruit

30 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

125 g

farfalle

250 g

diepvries zeevruchten

1

limoen

2 el

verse groene olijventapenade

5 el

olijfolie extra vierge

2

snoepkomkommers

100 g

jonge bladsla

Aan de slag

1

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat in warm water de zeevruchtencocktail in enkele min. ontdooien en dep droog. Boen de limoen schoon, rasp de schil fijn en pers de vrucht uit. Klop een dressing van olie, limoensap, -rasp, tapenade, peper en zout. Pasta in een vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken. Schep de pasta met zeevruchten door de dressing.

2

Was de komkommer, halveer en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Helften in plakken snijden en daarna in nog fijnere linten. Verdeel de bladsla over de borden. Schep de pastasalade erop. Garneer met de komkommerlinten.