Met geitenkaas gevulde tomaten

Advertentie
Ingrediënten
Keukenspullen
- ovenschaal (ca. 1 liter)
Advertentie
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de kaas. Pers de knoflook erboven uit en schep goed om. Snijd het kapje van de tomaat en hol hem uit. Bestrooi de tomaat vanbinnen met peper en eventueel zout. Vul de tomaten met de kaas en zet ze in een ingevette ovenschaal. Bak ze in het midden van de oven 20 min. Bestrooi de tomaten met peper en eventueel zout en garneer met de sla.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 175 kcal
- eiwit 14 g
- koolhydraten 2 g
-
vet 11 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Met geitenkaas gevulde tomaten
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Met geitenkaas gevulde tomaten
Verwarm de oven voor op 200 °C.
- 150 g Hollandse geitenkaas
- 1 teen knoflook
Rasp de kaas. Pers de knoflook erboven uit en schep goed om.
- 4 vleestomaten
Snijd het kapje van de tomaat en hol hem uit. Bestrooi de tomaat vanbinnen met peper en eventueel zout.
Vul de tomaten met de kaas en zet ze in een ingevette ovenschaal. Bak ze in het midden van de oven 20 min.
- 12 blaadjes eikenbladsla
Bestrooi de tomaten met peper en eventueel zout en garneer met de sla.