bewaar
Gevulde tomaten met geitenkaas
Gevulde tomaten met geitenkaas
bewaar

Gevulde tomaten met geitenkaas

Naast dat dit een ongelooflijk lekker voorgerecht is, is het óók een plaatje op je bord!

15 min. bereiden
124waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

vleestomaten

150 g

halfzachte geitenkaas

50 g

groene olijven zonder pit

30 g

rucolasla

1 el

frambozenazijn

2 el

olijfolie extra vierge

Naast dat dit een ongelooflijk lekker voorgerecht is, is het óók een plaatje op je bord!

Aan de slag

1

Was de tomaten. Snijd de onderkant en het kapje van de tomaten af. Hol de tomaten uit met een eetlepel en bestrooi aan de binnenkant met zout.

2

Ontkorst de kaas en snijd in kleine stukjes. Hak de olijven grof. Snijd de rucola in kleines tukjes. Klop een dressing van azijn, olie zout en peper. Meng de kaas, stukjes tomaat, olijven en rucola met de dressing. Vul de tomaten met de salade.