Gevulde tomaten met geitenkaas
Naast dat dit een ongelooflijk lekker voorgerecht is, is het óók een plaatje op je bord!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 4 vleestomaten
- 150 g halfzachte geitenkaas
- 50 g groene olijven zonder pit
- 30 g rucolasla
- 1 el frambozenazijn
- 2 el olijfolie extra vierge
Advertentie
Bereiden
- Was de tomaten. Snijd de onderkant en het kapje van de tomaten af. Hol de tomaten uit met een eetlepel en bestrooi aan de binnenkant met zout.
- Ontkorst de kaas en snijd in kleine stukjes. Hak de olijven grof. Snijd de rucola in kleines tukjes. Klop een dressing van azijn, olie zout en peper. Meng de kaas, stukjes tomaat, olijven en rucola met de dressing. Vul de tomaten met de salade.
Advertentie
Ook te zien in
Gevulde tomaten met geitenkaas
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Gevulde tomaten met geitenkaas
- 4 vleestomaten
Was de tomaten. Snijd de onderkant en het kapje van de tomaten af. Hol de tomaten uit met een eetlepel en bestrooi aan de binnenkant met zout.
- 150 g halfzachte geitenkaas
- 50 g groene olijven zonder pit
- 30 g rucolasla
- 1 el frambozenazijn
- 2 el olijfolie extra vierge
Ontkorst de kaas en snijd in kleine stukjes. Hak de olijven grof. Snijd de rucola in kleines tukjes. Klop een dressing van azijn, olie zout en peper. Meng de kaas, stukjes tomaat, olijven en rucola met de dressing.
Vul de tomaten met de salade.