Vleesrolletjes met bieslookroomkaas
160 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
4
4 plakken
4 plakken
4 plakken
1 kuipje
½ zakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 22-23 - 2004 week 22-23
Wortel schoonmaken en in flinterdunne reepjes snijden. Tomaten laten uitlekken en in reepjes snijden. Vleeswaren uitspreiden en besmeren met zuivelspread. Wortelreepjes op achterham leggen (mogen wat uitsteken) en oprollen. Tomaatreepjes op kipfilet leggen en oprollen. Helft van rucola over rookvleesplakken verdelen en oprollen. Rest van rucola over vier bordjes verdelen en rolletjes erop leggen.
Vleesrolletjes met bieslookroomkaas

voorgerecht
4 personen
160 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Wortel schoonmaken en in flinterdunne reepjes snijden. Tomaten laten uitlekken en in reepjes snijden. Vleeswaren uitspreiden en besmeren met zuivelspread. Wortelreepjes op achterham leggen (mogen wat uitsteken) en oprollen. Tomaatreepjes op kipfilet leggen en oprollen. Helft van rucola over rookvleesplakken verdelen en oprollen. Rest van rucola over vier bordjes verdelen en rolletjes erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 bospeentjes
4 zongedroogde tomaten in olie
4 plakken slagersachterham
4 plakken gebraden kipfilet
4 plakken rookvlees
1 kuipje zuivelspread
½ zakje rucolasla




