bewaar
Lauwwarme ratatouillesalade
Lauwwarme ratatouillesalade
bewaar

Lauwwarme ratatouillesalade

30 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

2

uien

1

aubergine

2

courgettes

2

rode paprika's

6 eetlepels

olijfolie met knoflookaroma en chilipeper

2 maal 125 gr

zachte geitenkaas

2 eetlepels

balsamicoazijn

1

ciabatta

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 250 °C. Uien, aubergine, courgettes en paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Groenten mengen met 2 el olijfolie en op ingevette bakplaat leggen. Bakplaat in oven schuiven en groenten in ca. 15 min. roosteren. Regelmatig omscheppen. Geitenkaas verkruimelen. Groenten uit oven nemen en oven terugschakelen naar 225 °C. Groenten iets laten afkoelen en besprenkelen met azijn en rest van olie. In hete oven brood bakken volgens gebruiksaanwijzing. Kaas over groenten verdelen. Salade serveren met brood.