Lauw­war­me ra­ta­touil­lesa­la­de

(51) waardeer
frans hoofdgerecht 4 personen
3 51

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 250 °C. Uien, aubergine, courgettes en paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Groenten mengen met 2 el olijfolie en op ingevette bakplaat leggen. Bakplaat in oven schuiven en groenten in ca. 15 min. roosteren. Regelmatig omscheppen. Geitenkaas verkruimelen. Groenten uit oven nemen en oven terugschakelen naar 225 °C. Groenten iets laten afkoelen en besprenkelen met azijn en rest van olie. In hete oven brood bakken volgens gebruiksaanwijzing. Kaas over groenten verdelen. Salade serveren met brood.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.