bewaar
Aardappelsalade met cashewnoten
Aardappelsalade met cashewnoten
bewaar

Aardappelsalade met cashewnoten

25 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

vastkokende aardappels

3 stengels

bleekselderij

1

sinaasappel

4 eetlepels

olijfolie met knoflookaroma en chilipeper

½ eetlepel

shoarmakruiden

1 zak

eikenbladslamelange

100 g

zachte geitenkaas

100 g

gezouten cashewnoten

Aan de slag

Aardappels schoonboenen, in lengte halveren en in smalle parten snijden. In pan met weinig kokend water en wat zout aardappels in ca. 10 min. beetgaar koken. Bleekselderij wassen, in stukken snijden en dan in dunne reepjes. Sinaasappel schoonboenen, schil raspen en sinaasappel uitpersen. Dressing kloppen van sinaasappelsap, -rasp, olie en shoarmakruiden. Aardappels afgieten, door dressing scheppen en 10 min. laten afkoelen. Bleekselderij, slamelange, geitenkaas en cashewnoten door aardappels scheppen. Salade op smaak brengen met zout en peper.