Gegrilde kippenbout met avocadosalade

Advertentie
Ingrediënten
- 300 g couscous
- 2 vleestomaten
- 2 avocado's
- 100 g gorgonzola (kaas)
- 4 eetlepels citroensap
- 2 schaaltjes gegrilde kippenbout (ca. 500 g)
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 kropsla
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Couscous 5 min. wellen in 500 ml kokend water. Tomaten wassen. Avocado's halveren, pit verwijderen en vruchtvlees eruit scheppen. Tomaten, avocado en gorgonzola in blokjes snijden en door elkaar scheppen. Op smaak brengen met helft van citroensap, zout en peper. In magnetron kippenbouten volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In wok 2 el olie en couscous enkele min. al roerend verwarmen. Sla wassen en in stukken scheuren. Dressing kloppen van rest van citroensap, rest van olie, zout en peper en mengen met sla. Sla over vier borden (aan zijkant) verdelen. Kip en couscous ernaast scheppen.
Advertentie