bewaar
Gegrilde kippenbout met avocadosalade
Gegrilde kippenbout met avocadosalade
bewaar

Gegrilde kippenbout met avocadosalade

20 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

couscous

2

vleestomaten

2

avocado's

100 g

gorgonzola

4 eetlepels

citroensap

2 schaaltjes

gegrilde kippenbout

4 eetlepels

olijfolie

1

kropsla

Aan de slag

Couscous 5 min. wellen in 500 ml kokend water. Tomaten wassen. Avocado's halveren, pit verwijderen en vruchtvlees eruit scheppen. Tomaten, avocado en gorgonzola in blokjes snijden en door elkaar scheppen. Op smaak brengen met helft van citroensap, zout en peper. In magnetron kippenbouten volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In wok 2 el olie en couscous enkele min. al roerend verwarmen. Sla wassen en in stukken scheuren. Dressing kloppen van rest van citroensap, rest van olie, zout en peper en mengen met sla. Sla over vier borden (aan zijkant) verdelen. Kip en couscous ernaast scheppen.