bewaar
Snelle couscous met kippenbout
Snelle couscous met kippenbout
bewaar

Snelle couscous met kippenbout

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2 tenen

knoflook

1 pot

rode puntpaprika

300 g

couscous

3 el

traditionele olijfolie

500 g

gezeefde tomaten

15 g

verse basilicum

1000 g

kippenbout

Aan de slag

1

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Lek de paprika's uit en snijd in reepjes. Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de tomaat toe en kook 5 minuten op laag vuur. Snijd de basilicum fijn. Verwarm de kippenbouten in een magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de paprika aan de tomatensaus toe en verwarm 3 min. mee.

3

Breng de couscous op smaak met peper en zout. Serveer de couscous met de groentesaus en kippenbouten. Bestrooi het gerecht met basilicum.