bewaar
Gevulde omelet met salami
Gevulde omelet met salami
bewaar

Gevulde omelet met salami

30 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

eieren

150 g

geraspte oude kaas

4 eetlepels

olie

1 blik

artisjokharten

1

ui

2 kleine

courgettes

100 g

salami

1

stokbrood

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

In kom eieren loskloppen met zout en peper. Kaas erdoor mengen. In ruime koekenpan met antiaanbaklaag telkens 1/2 el olie verhitten. Kwart van eimengsel in pan schenken en laten uitvloeien. Zo 4 dunne omeletten bakken. Op bord onder aluminiumfolie warm houden. Artisjokken in 4 of 6 stukjes snijden. Intussen in andere koekenpan ui in 2 el olie zachtjes fruiten. Courgette toevoegen en 3 min. meebakken. Artisjok en salami toevoegen en 2 min. meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Op elk bord omelet leggen. Telkens kwart van salamimengsel op onderste helft scheppen en omelet over vulling vouwen. Stokbrood in vieren snijden en erbij serveren.

tip

algemeenprijs per persoon 2.40 (eind april/mei 2004)