bewaar
Aardbeien-MonChoutaart met chococolate chip-bodem
Aardbeien-MonChoutaart met chococolate chip-bodem
bewaar

Aardbeien-MonChoutaart met chococolate chip-bodem

Een aardbeienhemel op een bodem van chocolate chip cookies, need we say more?

30 min. bereiden
1 uur wachten
781waarderingen

Ingrediënten

8 personen

500 g

verse aardbei

250 ml

verse slagroom

3 zakjes

vanillesuiker

200 g

MonChou verse roomkaas

200 g

chocolate chip cookies

4 el

abrikozenjam

1 el

poedersuiker

Dit heb je nodig

  • springvorm doorsnede ca. 22 cm

Een aardbeienhemel op een bodem van chocolate chip cookies, need we say more?

Aan de slag

1

Aardbeien schoonmaken en in plakjes snijden. Slagroom met vanillesuiker stijfkloppen. Op het laatst MonChou erdoor kloppen. Koekjes verkruimelen (eventueel in keukenmachine).

2

Koekkruimels mengen met jam en op bodem van springvorm drukken. MonChoumengsel erover strijken. Aardbeien erop scheppen en iets aandrukken.

3

Taart ca. 1 uur in koelkast plaatsen. Taart bestrooien met poedersuiker.