Aardbeien-MonChoutaart met chococolate chip-bodem
Een aardbeienhemel op een bodem van chocolate chip cookies, need we say more?

Advertentie
Ingrediënten
- 500 g verse aardbeien
- 250 ml verse slagroom
- 3 zakjes vanillesuiker
- 200 g MonChou verse roomkaas
- 200 g chocolate chip cookies
- 4 el abrikozenjam
- 1 el poedersuiker
Keukenspullen
- springvorm doorsnede ca. 22 cm
Advertentie
Bereiden
- Aardbeien schoonmaken en in plakjes snijden. Slagroom met vanillesuiker stijfkloppen. Op het laatst MonChou erdoor kloppen. Koekjes verkruimelen (eventueel in keukenmachine).
- Koekkruimels mengen met jam en op bodem van springvorm drukken. MonChoumengsel erover strijken. Aardbeien erop scheppen en iets aandrukken.
- Taart ca. 1 uur in koelkast plaatsen. Taart bestrooien met poedersuiker.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 365 kcal
- eiwit 5 g
- koolhydraten 28 g
-
vet 26 g
waarvan verzadigd 15 g - natrium 150 mg
- vezels 2 g
Ook te zien in
Aardbeien-MonChoutaart met chococolate chip-bodem
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Aardbeien-MonChoutaart met chococolate chip-bodem
- 500 g verse aardbeien
Aardbeien schoonmaken en in plakjes snijden.
- 250 ml verse slagroom
- 3 zakjes vanillesuiker
- 200 g MonChou verse roomkaas
Slagroom met vanillesuiker stijfkloppen. Op het laatst MonChou erdoor kloppen.
- 200 g chocolate chip cookies
Koekjes verkruimelen (eventueel in keukenmachine).
- 4 el abrikozenjam
Koekkruimels mengen met jam en op bodem van springvorm drukken.
MonChou mengsel erover strijken. Aardbeien erop scheppen en iets aandrukken.
Taart ca. 1 uur in koelkast plaatsen.
- 1 el poedersuiker
Taart bestrooien met poedersuiker.