bewaar
Aardbeien-MonChoutaart met chococolate chip-bodem
Aardbeien-MonChoutaart met chococolate chip-bodem
bewaar

Aardbeien-MonChoutaart met chococolate chip-bodem

Een aardbeienhemel op een bodem van chocolate chip cookies, need we say more?

30 min. bereiden
1 uur wachten
787waarderingen

Ingrediënten

8 personen

500 g

verse aardbeien

250 ml

verse slagroom

3 zakjes

vanillesuiker

200 g

MonChou verse roomkaas

200 g

chocolate chip cookies

4 el

abrikozenjam

1 el

poedersuiker

Dit heb je nodig

  • springvorm doorsnede ca. 22 cm

Een aardbeienhemel op een bodem van chocolate chip cookies, need we say more?

Aan de slag

1

Aardbeien schoonmaken en in plakjes snijden. Slagroom met vanillesuiker stijfkloppen. Op het laatst MonChou erdoor kloppen. Koekjes verkruimelen (eventueel in keukenmachine).

2

Koekkruimels mengen met jam en op bodem van springvorm drukken. MonChoumengsel erover strijken. Aardbeien erop scheppen en iets aandrukken.

3

Taart ca. 1 uur in koelkast plaatsen. Taart bestrooien met poedersuiker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardbeien-MonChoutaart met chococolate chip-bodem

Een aardbeienhemel op een bodem van chocolate chip cookies, need we say more?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig