bewaar
Beschuitbol gevuld met ei
Beschuitbol gevuld met ei
bewaar

Beschuitbol gevuld met ei

15 min. bereiden
25 min. wachten
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

beschuitbollen

1 eetlepel

olijfolie

½ bakje

verse bieslookpesto

6

kastanjechampignons

4

eieren

50 g

geraspte belegen kaas

versgemalen zwarte peper

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Van bovenkant van beschuitbollen dun kapje afsnijden en broodjes uithollen tot op 1 cm van wand. Buitenkant dun bestrijken met olie, binnenkant bestrijken met pesto. Broodjes op bakplaat zetten. Plakjes champignon voorzichtig omscheppen met rest van pesto. Boven elk broodje ei breken. Champignons over broodjes verdelen. Kaas erover strooien en peper erboven malen. Broodjes in oven in 20-25 min. knapperig bakken.