Beschuitbol gevuld met ei

Advertentie
Ingrediënten
- 4 beschuitbollen (broodafdeling, pak a 4 stuks)
- 1 eetlepel olijfolie
- ½ bakje verse bieslookpesto (a 100 g)
- 6 kastanjechampignons (in plakjes (of 1/2 bakje voorgesneden a 125 g))
- 4 eieren
- 50 g geraspte belegen kaas
- versgemalen zwarte peper
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 200 °C. Van bovenkant van beschuitbollen dun kapje afsnijden en broodjes uithollen tot op 1 cm van wand. Buitenkant dun bestrijken met olie, binnenkant bestrijken met pesto. Broodjes op bakplaat zetten. Plakjes champignon voorzichtig omscheppen met rest van pesto. Boven elk broodje ei breken. Champignons over broodjes verdelen. Kaas erover strooien en peper erboven malen. Broodjes in oven in 20-25 min. knapperig bakken.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 345 kcal
- eiwit 16 g
- koolhydraten 25 g
- vet 20 g