bewaar
Sesamrijst met casselerrib en paksoi
Sesamrijst met casselerrib en paksoi
bewaar

Sesamrijst met casselerrib en paksoi

15 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

1 pak

gele rijst

3 eetlepels

sesamzaad

3 eetlepels

olie

2 cm

verse gemberwortel

2 struikjes

paksoi

3 eetlepels

lichte sojasaus

50 g

cashewnoten

250 g

casselerrib

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. In droge wok sesamzaad kort roosteren, op bord laten afkoelen. Olie in wok schenken en gemberrasp 10 sec. roerbakken. Paksoi toevoegen en op hoog vuur in 2-3 min. al omscheppend laten slinken. Sojasaus en cashewnoten erdoor roeren. Pittig op smaak brengen met peper. Sesamzaad door rijst scheppen. Casselerrib, sesamrijst en paksoi over vier borden verdelen.