
Tonijnwraps
Vullen, rollen en opeten! Wat kan simpel toch lekker zijn
710 kcal (voedingswaarden)
20 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
2
courgette
370 g
tonijnstukken in water
2 el
Mexicaanse seasoningsmix
400 g
tomatenblokjes
8
tortillawraps
200 g
gemengde ijsbergsla
6 el
sladressing bieslook
Vullen, rollen en opeten! Wat kan simpel toch lekker zijn
Aan de slag
1
Snijd de courgettes in blokjes. Laat de tonijn uitlekken. Verhit de olie in de braadpan en bak de courgette met de kruidenmix 4 min. Schep de tomatenblokjes en de tonijn door de courgette en verwarm ca. 5 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
2
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep het tonijnmengsel op de wraps, rol ze op en verdeel over de borden. Meng de sla met de dressing. Serveer de wraps met de salade.