Tagliatelle met krab en mediterrane groenten

640 kcal

20 min. bereiden

2.9/5

(35)

Ingrediënten

Aantal personen

2008 week 50-51 - 2008 week 50-51

Aan de slag

  1. Pasta beetgaar koken en afgieten. Even met koud water afspoelen. Intussen slagroom in steelpan zachtjes verwarmen, naar smaak peper en zout toevoegen. Courgette wassen en in dobbelstenen snijden, cherrytomaten wassen (enkele achterhouden voor sla) en halveren. Groenten aan saus toevoegenen mee warmen. Bieslook erboven fijnknippen en door saus roeren. Als laatste krab afgieten, met een vork losmaken en door saus roeren. Afgegoten pasta door saus scheppen en meteen opdienen. Sla en enkele cherrytomaten met dressing erbij serveren.

Wat vond je van dit recept?

Tagliatelle met krab en mediterrane groenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig