bewaar
Noedelsoep met kikkererwten
Noedelsoep met kikkererwten
bewaar

Noedelsoep met kikkererwten

20 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

Chinese eiermie

3 el

zonnebloemolie

200 g

kipfiletblokjes

1

rode paprika

400 g

gesneden prei

1¼ liter

kippenbouillon van tablet

400 g

kikkererwten in blik

125 g

taugé

3 el

ketjap manis

1

limoen

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Laat de mie 4 min. in kokend water wellen. Laat uitlekken in een vergiet. Verhit ondertussen de olie in wok en bak de kipfiletblokjes in 5 min. bruin en gaar. Bestrooi met peper en zout. Schep de kip op een bord en houd warm.

2

Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de prei en paprika 3 min. Schenk de bouillon erbij en breng zachtjes aan de kook. Roer de mie, kip en kikkererwten erdoor en verwarm 3 min. mee. Voeg taugé toe en zet het vuur uit. Breng op smaak met de ketjap manis en wat limoensap en verdeel over de kommen.

tip

combinatietipLekker met sambal en limoensap