bewaar
Kaiserbrötchen met zuurkool en Frankfurters
Kaiserbrötchen met zuurkool en Frankfurters
bewaar

Kaiserbrötchen met zuurkool en Frankfurters

25 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

30 g

ongezouten roomboter

500 g

wijnzuurkool

100 ml

kippenbouillon van tablet

1 tl

karwijzaad

1 blik

Frankfurters knakworsten

4

kaiserbroodjes

2 el

Franse mosterd

Aan de slag

Snipper de ui. Verhit in de pan boter en fruit zachtjes de ui 2-3 min. Schep de zuurkool, bouillon en karwijzaad erdoor en stoof afgedekt gaar in ca. 20 min. Snijd om de centimer een inkeping in de worsten en bak ze 5 min. in boter tot ze bruin zijn en wat krom trekken. Snijd de broodjes open en bestrijk de helften dun met mosterd. Leg de zuurkool op borden. Verdeel de worsten erover. Leg de broodjes erbij en eventueel extra mosterd.

combinatietipOok lekker me zure augurken.