Broccolisoep met viscroutons

105 kcal

20 min. bereiden

3.1/5

(57)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • staafmixer


2004 week 02-03 - 2004 week 02-03

Aan de slag

  1. Ui pellen en snipperen. Broccoli in kleinere roosjes verdelen. In soeppan 1 eetlepel olie verhitten. Ui ca. 3 minuten bakken. Bouillontabletten oplossen in 600 ml kokend water en broccoli ca. 8 minuten in bouillon koken. Grill voorverwarmen. Korsten van brood snijden en brood in dobbelsteentjes snijden. Knoflook uitpersen boven rest van olie. Ansjovis fijnsnijden en door olie roeren. Brood besmeren met knoflookmengsel. Tomaten schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Brood ca. 2 minuten onder grill knapperig bakken. Broccoli met staafmixer in bouillon pureren. Broccolisoep opdienen in grote kommen gegarneerd met croutons en blokjes tomaat.

Wat vond je van dit recept?

Broccolisoep met viscroutons

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig