Ingrediënten
4 personen
6 sneetjes
oud witbrood
1 kleine
ui
1 teentje
knoflook
½
komkommer
1 pak
gezeefde tomaten
100 ml
olijfolie
zout en peper
150 g
gerookte kipfilet
Dit heb je nodig
staafmixer
Aan de slag
Korstjes van brood snijden. Brood weken in 1 dl water. Ui en knoflook pellen en snipperen. Komkommer wassen en in blokjes snijden. In blender of keukenmachine brood, ui, knoflook en komkommer pureren. Gezeefde tomaten en olie toevoegen en nogmaals goed pureren. Op smaak brengen met zout en peper. Tot gebruik in koelkast zetten. Kipfilet in reepjes snijden. Soep serveren met reepjes kip. Lekker met stokbrood.
Koude tomatensoep met kip

voorgerecht
null personen
445 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Korstjes van brood snijden. Brood weken in 1 dl water. Ui en knoflook pellen en snipperen. Komkommer wassen en in blokjes snijden. In blender of keukenmachine brood, ui, knoflook en komkommer pureren. Gezeefde tomaten en olie toevoegen en nogmaals goed pureren. Op smaak brengen met zout en peper. Tot gebruik in koelkast zetten. Kipfilet in reepjes snijden. Soep serveren met reepjes kip. Lekker met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)6 sneetjes oud witbrood
1 kleine ui
1 teentje knoflook
½ komkommer
1 pak gezeefde tomaten
100 ml olijfolie
0 zout en peper
150 g gerookte kipfilet
Dit heb je nodig
staafmixer