Karbonade met 5-spicemarinade en rijst

690 kcal

20 min. bereiden

3.1/5

(17)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2004 nr. 01 - Heerlijk Hollands

Aan de slag

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Karbonade met kruiden bestrooien. In kom honing en sojasaus mengen. In pan 1 el olie verhitten en vlees in 5 min. bruinbakken, halverwege keren. Vlees aan beide kanten met sojasaus bestrijken en nog 5 min. bakken. In wok groentemix in rest van olie beetgaar bakken. Rest van sojasaus en gare rijst erdoor scheppen. Rijst-groentemengsel op bord scheppen, vlees erop leggen. Chilisaus apart erbij serveren.

Wat vond je van dit recept?

Karbonade met 5-spicemarinade en rijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig