Wittekool met babi ketjap en Indische rijst

515 kcal

25 min. bereiden

3/5

(48)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2004 week 52-01 - 2004 week 52-01

Aan de slag

  1. Uien pellen en snipperen. Kool (evt. in keukenmachine) fijnsnijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in dunne reepjes snijden. In wok olie verhitten en ui ca. 3 minuten bakken. Vlees in wok scheppen en in ca. 5 minuten rondom bruinbakken. Kool en peperreepjes toevoegen en ca. 3 minuten meebakken (tot halfgaar). Ketjap en 1/2 kopje water erbij schenken en ca. 3 minuten zachtjes laten koken tot groente gaar is. Rijst volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Kool-vleesmengsel op smaak brengen met zout, ketjap en peper. Rijst over vier borden verdelen. Kool met babi ketjap erbij scheppen. Serveren met atjar tjampoer.

Wat vond je van dit recept?

Wittekool met babi ketjap en Indische rijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig