bewaar
Noedels met runderreepjes en spinazie
Noedels met runderreepjes en spinazie
bewaar

Noedels met runderreepjes en spinazie

15 min. bereiden
99waarderingen

Ingrediënten

1

rode peper

2

uien

2 teentjes

knoflook

4 eetlepels

zonnebloemolie

300 g

runderreepjes

1 pak

zachte noodles

2 zakken

spinazie

4 eetlepels

ketjap

4 eetlepels

atjar tjampoer

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in kleine reepjes snijden. Uien en knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten en runderreepjes 3 min. roerbakken. Ui, helft van peper en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken. Noedels toevoegen en 1 min. meewokken. Spinazie en ketjap toevoegen en op hoog vuur nog 3 min. omscheppen. Met rest van peper bestrooien. Met atjar tjampoer serveren.