Feestelijke kerstquiche
Maak het jezelf makkelijk met deze kant-en-klare quiche. Zelf toevoegen: amandelschaafsel en ijsbergsla. Feestelijke accenten!

Advertentie
Ingrediënten
- 1 kerstquiche (met kalkoen, kastanje en cranberry's, Feestfavoriet)
- 200 g gemengde ijsbergsla
- 45 g amandelschaafsel
Advertentie
Bereiden
Verwarm de quiche volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de sla over de borden. Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 2 min. goudbruin. Snijd de quiche in punten en verdeel over de sla. Bestrooi met het amandelschaafsel.
Tip:
Een puntje quiche op een toef sla is lekker als voor- of tussengerecht, maar een flink stuk quiche met een salade ernaast leent zich prima als snel hoofdgerecht.

Quiche maken
Advertentie
Ook te zien in
Feestelijke kerstquiche
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Feestelijke kerstquiche
- 1 kerstquiche
Verwarm de quiche volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 200 g gemengde ijsbergsla
- 45 g amandelschaafsel
Verdeel de sla over de borden. Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 2 min. goudbruin.
Snijd de quiche in punten en verdeel over de sla. Bestrooi met het amandelschaafsel.