bewaar
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
bewaar

Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto

20 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

2 eetlepels

pijnboompitten

4

zongedroogde tomaten

1 eetlepel

kappertjes

2 eetlepels

geraspte pittige kaas

100 ml

olijfolie

1 eetlepel

citroensap

1 maal 2

kalkoenschnitzels

25 g

boter

Dit heb je nodig

  • cocktailprikker

  • plasticfolie

  • staafmixer of keukenmachine

Aan de slag

Pijnboompitten in droge koekenpan roosteren. Tomaten in stukjes snijden en in hoge kom doen met pijnboompitten, kappertjes en kaas. Met staafmixer pureren, onderwijl olie in dun straaltje toevoegen tot smeuïge substantie ontstaat. Pesto op smaak brengen met citroensap, zout en peper. Kalkoenschnitzels besmeren met tomatenpesto, oprollen en vaststeken met cocktailprikker (of vastbinden met keukentouw). Kalkoenrolletje rondom bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Kalkoenrolletjes in 8-10 min. gaarbakken. Lekker met spinazierisotto.