
Ingrediënten
2 eetlepels
pijnboompitten
4
zongedroogde tomaten
1 eetlepel
kappertjes
2 eetlepels
geraspte pittige kaas
100 ml
olijfolie
1 eetlepel
citroensap
1 maal 2
kalkoenschnitzels
25 g
boter
Dit heb je nodig
cocktailprikker
plasticfolie
staafmixer of keukenmachine
Aan de slag
Pijnboompitten in droge koekenpan roosteren. Tomaten in stukjes snijden en in hoge kom doen met pijnboompitten, kappertjes en kaas. Met staafmixer pureren, onderwijl olie in dun straaltje toevoegen tot smeuïge substantie ontstaat. Pesto op smaak brengen met citroensap, zout en peper. Kalkoenschnitzels besmeren met tomatenpesto, oprollen en vaststeken met cocktailprikker (of vastbinden met keukentouw). Kalkoenrolletje rondom bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Kalkoenrolletjes in 8-10 min. gaarbakken. Lekker met spinazierisotto.