Poffertjestoren

390 kcal

10 min. bereiden

3.5/5

(37)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 week 46-47 - 2003 week 46-47

Aan de slag

  1. Zet de oven aan op 175 °C. Schil de appels, snij ze in vieren, verwijder de klokhuizen en snij de appels in dunne plakjes. Leg de plakjes appel op een bordje. Besprenkel de appel met citroensap.

  2. Leg de poffertjes op een bakplaat, schuif de bakplaat in het midden van de oven. Verwarm de poffertjes ongeveer 1 minuut. Besmeer de poffertjes met hazelnootpasta.

  3. Zet vier borden klaar en bouw 2 poffertjestorens op elk bord, door om en om een poffertje en een plakje appel op elkaar te stapelen.

Wat vond je van dit recept?

Poffertjestoren

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig